söndag 3 december 2023

inloggad som

Nya värvningar på Mionix, Crunchfish och Innovation Skåne

Malmöbaserade Mionix, som utvecklat en avancerad datormus med pulssensorer samt andra datortillbehör, har fått en ny teknikchef i Martin Mellstam. Han jobbar i dag som produktutvecklare på Mionix.

Martin Mellstam tar över efter Daniel Milesson, som värvats till First North-noterade Malmöbolaget Crunchfish. Där får han rollen som utvecklingschef med ansvar för bolagets produktutveckling och geststyrning. Milesson, som innan Mionix haft ledande befattningar på Blackberrys tidigare kontor i Malmö, kommer även att ingå i företagsledningen.

Louise Strand tar över ordförandeposten i Innovation Skåne efter Joakim Nelson, som tidigare under hösten utsågs till vd för verksamheten. Louise Strand är sedan 2012 inköpsdirektör för Region Skåne och gick i våras in som styrelseledamot i Innovation Skåne.

Malmöbaserade Mionix, som utvecklat en avancerad datormus med pulssensorer samt andra datortillbehör, har fått en ny teknikchef i Martin Mellstam. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad