söndag 4 juni 2023

inloggad som

Chef på bookings.com ska ta Min Doktor utomlands

I höstas sparkade styrelsen, med ordförande Christian W Jansson i spetsen, Min Doktors vd Charlotta Tönsgård under tumultartade former. Nederländaren Laurens Leurink tar nu över rodret på Malmöbolaget med målet att få till samma internationella expansion som för sajten bookings.com.

Det skriver Dagens Industri. Laurens Leurink var tidigare verksamhetschef på hotellbokningssajten bookings.com, i dag ägt av amerikanska börsbolaget Priceline.

Min Doktor, vars mobilapp fungerar som ett alternativ till att besöka vårdcentralen, har ett händelserikt år bakom sig. Utöver vd-bytet har ordföranden Christian W Jansson fått lämna styrelsen efter frågor om jäv då han även är engagerad i Apotekets styrelse. Under våren stoppade huvudägaren EQT Ventures in 218 miljoner kronor i Min Doktor med det uttalade målet att expandera utomlands. /Erik Olausson

I höstas sparkade styrelsen, med ordförande Christian W Jansson i spetsen, Min Doktors vd Charlotta Tönsgård under tumultartade former. Nederländaren […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl