söndag 3 december 2023

inloggad som

Nya värvningar: Wihlborgs kommunikationschef går till Orkla

Margareta Lantz lämnar posten som kommunikationschef på noterade fastighetsbolaget Wihlborgs i Malmö för att bli presschef på Orkla Foods Sverige. Hon tillträder på måndag. Orkla Foods Sverige omsätter fem miljarder kronor och sysselsätter cirka 1.500 personer i Sverige. Margareta Lantz efterträds av Karin Wittsell Heydl, som i dag är kommunikatör på Wihlborgs och har ett förflutet som marknadsansvarig på Sparbanken Öresund.

Kommunikationsbyrån Few i Malmö tar in två nya styrelsemedlemmar. Sam Aston, vd för rekryteringsbolaget Additude, blir ordförande och Karin Wehlin, vd för Lundabolaget BoMill, blir extern ledamot. I december lämnade Anna Nordström Carlsson byrån och ordförandeposten.

Sony Mobile har värvat Michaela Schmied Henning som ansvarig för marknadsföringen av projekten i Research & Incubation, mobiljättens Lundabaserade innovationsavdelning för uppkopplad teknik. Hon kommer närmast från en liknande post på amerikanska Harman, som nyligen köptes upp av Samsung.

Rapidus

Margareta Lantz lämnar posten som kommunikationschef på noterade fastighetsbolaget Wihlborgs i Malmö för att bli presschef på Orkla Foods Sverige. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad