onsdag 24 april 2024

inloggad som

Skånska advokatbyråer fusioneras

Trägårdh Advokatbyrå i Malmö och Glimstedt i Lund går samman vid årsskiftet. Resultatet är en byrå med omkring 25 medarbetare varav 20 är jurister. 

– Det här känns logiskt eftersom vi har mycket gemensamt. Det kommer också i en fas i det generationsskifte och föryngringsarbete som båda byråerna jobbar mot, säger Patrik Kalman som är delägare i Trägårdh Advokatbyrå, till Rapidus.

Samgåendet innebär att Trägårdh Advokatbyrå, som blir det nya varumärket, blir en tyngre affärsjuridisk aktör i Öresundsregionen med kontor både i Malmö och Lund.

Ola Sellert och Patrik Kalman från Trägårdh bildar ny ägargrupp tillsammans med Charlotte Andersson och Martin Gynnerstedt från Glimstedt. /Magnus Erlandsson

Trägårdh Advokatbyrå i Malmö och Glimstedt i Lund går samman vid årsskiftet. Resultatet är en byrå med omkring 25 medarbetare […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Här är Årets Rapidusföretag

    På tisdagskvällen ställde Rapidus och Vinge till med fest när Årets Rapidusföretag och Årets Friskt Vågat skulle koras för 23:e året i rad.

  • Spelet bakom Academedia-affären 

    I början av året ville Mellby Gård sälja sitt innehav i friskolejätten Academedia till mångmiljardären Roger Akelius. Men efter massiv kritik drog sig Mellby Gård ur affären. Mellby Gårds vd Johan Andersson ger Rapidus en exklusiv inblick i vad som egentligen hände.

  • Positivt i skånska rapporter

    Beijer Ref levererar en rökare i krysset, medan fastighetsbolagens nedskrivningar verkar ha tagit slut. Det är huvudpunkterna i dagens rapporter från de stora skånska börsbolagen.