måndag 29 april 2024

inloggad som

Financial Meetings Øresund får ytterligare uppbackning

Efter att Danske Banks svenska gren återkommit som sponsor backas Financial Meetings Øresund upp av alla de större affärsbankerna som är aktiva i regionen. Under 2017 räknar initiativtagaren Monica Thomasson med att arrangera en handfull evenemang i Skåne.

Sedan tidigare finns bland andra SEB, Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Sparbanken Skåne och finansmannen Sven Hagströmer med bland sponsorerna till kapitalmarknadsmötena, som fokuserar på skånska bolag på eller på väg till börsen.

Vad betyder det här för Financial Meetings Øresund?

Monica Thomasson– Det innebär att vi äntligen kan gå break-even. Det kostar mycket att genomföra de här arrangemangen och vi har tagit i från tårna, säger Monica Thomasson.

Financial Meetings Øresund drog igång 2013 och har på senare tid utgjort runt hälften av verksamheten i den lilla Malmöbyrån Thomasson Group, uppger Monica Thomasson.

Erik Olausson

Efter att Danske Banks svenska gren återkommit som sponsor backas Financial Meetings Øresund upp av alla de större affärsbankerna som […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon återvinner elbilsbatterier

    Veckans Lejonkulan gästas av Raula Runsten, medgrundare av Rebaba som utvecklar system för energilagring i industriell skala med hjälp av uttjänta elbilsbatterier.