torsdag 2 maj 2024

inloggad som

Deppa inte ihop – Rapidus är tillbaka!

Erik Olausson_litenSommarsemestern går mot sitt slut, men deppa inte för det – Rapidus är tillbaka med exklusiva nyheter och analyser om Öresundsregionens spännande näringsliv. I dag berättar vi om tunga värvningar till LU:s såddfinansieringsverksamhet samt om Swedish Growth Fund, som med närmare 100 miljoner kronor i kassan gått in i ytterligare två skånska innovationsbolag med noteringsplaner.

Inom några veckor skickar vi också ut inbjudan till höstens första Rapidusarrangemang,så håll utkik i inkorgen!

Har du synpunkter, idéer och tankar om det vi skriver – eller det vi inte skriver – så tveka inte att höra av dig. Vi finns bara ett telefonsamtal bort.

Vi är mycket glada att ha dig som läsare. Välkommen till en rafflande höst med Rapidus!

/Erik Olausson, Chefredaktör

erik.olausson@rapidus.se
040-301792

Sommarsemestern går mot sitt slut, men deppa inte för det – Rapidus är tillbaka med exklusiva nyheter och analyser om […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Så väcker du journalistens intresse

    Överraskning, känslor och pengar. Det är ingredienser till en artikel som väcker alla Rapidusläsares intresse. Så här gör du för att komma i tidningen.

  • Oatly bantar sig i form

    Oatly Group visar en liten försäljningsökning under första kvartalet, trots att efterfrågan av bolagets havrebaserade alternativ minskade med 30 procent i Kina. Huvuddelen av en minskad förlust kommer dock från minskade kostnader.

  • Ascelia rusar på fas 3-resultat

    Ascelia Pharma, med huvudkontor i Malmö, redovisar positiva resultat från en fas 3-studie med kandidaten Orviglance. Aktien rusade på beskedet.

  • Delningsekonomi i Lejonkulan

    I morgon fredag släpper vi ett nytt avsnitt av Lejonkulan. Här är frågan om det finns ekonomi i delningsekonomi.