torsdag 23 maj 2024

inloggad som

Proffstyckaren Per T tror på Clinton – trots allt

Rapidus frukost Per T Ohlsson

Den politiska snålblåsten håller på att övergå till rena orkanvinden, såväl i USA som i Europa. På Rapidus fullsatta frukostmöte på onsdagsmorgonen varnade författaren och Sydsvenskan-profilen Per T Ohlsson för att EU:s fria rörlighet håller på att upplösas och svensk politik dräneras på förhandlingsvilja när den nya generationen tagit över partiledarposterna.

Publiken hos EY fick även höra varför den tidigare USA-korrespondenten sätter sina pengar på Hillary i presidentvalet, varför man inte ska glömma att titta sig i spegeln innan man sätter sig på morgonflyget och vad T:et egentligen står för i Per T Ohlsson.

Klicka här för att komma till ett snabbt referat med bilder från mötet. I minglet syntes bland andra Inwidos vd Håkan Jeppsson, Axis-grundaren Martin Gren och Karin Jarl-Månsson, toppchef på energijätten E.on i Malmö.

Den politiska snålblåsten håller på att övergå till rena orkanvinden, såväl i USA som i Europa. På Rapidus fullsatta frukostmöte […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Iconovo tar fram inhalator mot fetma

    I Danmark täljer läkemedelsgiganten Novo Nordisk guld på läkemedel mot fetma. Nu vill Lundabolaget Iconovo ha sin del av den omtalade och snabbt växande marknaden, med en inhalator.

  • Skånska startups till final i Stockholm

    För flitiga Rapidusläsare var det kända bolag som på tisdagen utsågs till finalister i SEB:s företagsutmärkelse Next Awards. Gurkförpackningar, hampa och insatser mot kriminalitet är de verksamheter från region syd som går till final i Stockholm i höst.

  • Fler blommor i skånska vägkanter

    Projektet Hela Sverige Blommar, organiserat av den anrika organisationen Hushållssällskapet, ska odla fler blommor än någonsin i Skåne. En trio skånska banker är de senaste att ansluta sig till projektet.

  • Kassorna tryter för skånska bolag

    Både mjukvarubolaget Modelon och läkemedelsbolaget Respiratorius vill plocka in totalt 78 miljoner i kommande företrädesemissioner. Samtidigt har nanoteknikbolaget Beammwave nyligen avslutat sin företrädesemission med halvdant utfall.