måndag 4 december 2023

inloggad som

Mazilygrundare lanserar dejtingapp

Olle Morin, medgrundare av Mincbolaget Mazily, och Viggo Cavling, som bland annat varit chefredaktör för tidningen Resumé, lanserar en dejtingapp med videopresentation.

Liksom med den populära dejtingappen Tinder kan singlar i Himynameis visa intresse för andra singlar som befinner sig geografiskt nära, men med skillnaden att de istället för foton laddar upp fem sekunder korta videoklipp där de säger sitt namn.

Olle_Morin2– Första tiden är en verifikation för att se om konceptet fungerar i Sverige, vi har satt tre månader som testperiod. Funkar det så vill vi satsa stort och utmana andra dejtingappar och hemsidor. Himynameis målsättning är global, men vi börjar i Sverige, säger medgrundaren Olle Morin till Rapidus.

Övriga grundare av Hi Group, bolaget bakom appen, är Rickard Grönkvist och Ludvig Lindström, som även är vd. Almi Invest, huvudägarna Ludvig Lindström och Olle Morin har gått in med kapital.

Appen lanseras i februari och finns initialt endast tillgänglig för Apples iOS.

– Viggo är inkopplad kring marknad och press och kommer dra i sina trådar samt ansvara för olika marknadsföringsaktiviteter, säger Olle Morin.

Emily Binks

Olle Morin, medgrundare av Mincbolaget Mazily, och Viggo Cavling, som bland annat varit chefredaktör för tidningen Resumé, lanserar en dejtingapp […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad