onsdag 15 maj 2024

inloggad som

Øredev-program utvidgas till Danmark

|  , ,
|  

I början november anordnade IT-konsultbolaget Jayway sin första konferens i Köpenhamn. Nästa år kompletteras den med en heldag om IT-säkerhet, då Øredev Security Conference får en dansk upplaga.

Jayway, som i tio år anordnat jättekonferensen Øredev i Malmö, har just slutit avtal med Stockholmsbaserade IT-säkerhetsföretaget Trusec om att utvidga Øredev Security Conference till Köpenhamn nästa år. Runt hundra personer samlades vid senaste tillfället i Malmö och Philip Kron, vd för Jayways danska dotterbolag, räknar med ungefär lika många deltagare i Köpenhamn.

Exakt datum och plats är ännu inte spikade men enligt Philip Kron kommer arrangemanget om IT-säkerhet hållas samtidigt som webbutvecklingskonferensen At The Frontend, som i början av november lockade 120 deltagare till centrala Köpenhamn.

− Vi kombinerar dem för att webbutvecklare, som annars inte prioriterar att åka på konferenser om IT-säkerhet, ska förstå betydelsen av området nu när allt mer av företagens tjänster och data hanteras via mobila enheter, säger Philip Kron till Rapidus.

Jayway har arrangerat Øredev-konferensen sedan 2004. Med fler än 150 sessioner och över 1.300 deltagare är det en av Europas största utvecklingskonferenser.

Keld Broksø

I början november anordnade IT-konsultbolaget Jayway sin första konferens i Köpenhamn. Nästa år kompletteras den med en heldag om IT-säkerhet, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Inarea ökar arean

    Golvläggningskoncernen Inarea, helägd av investerargruppen Small Cap Partners i Malmö, gör ett storförvärv i Finland. Affären innebär näst intill en fördubbling av omsättningen till 3 miljarder kronor.

  • Omstridd ägare lämnar Neola

    Neola Medical i Lund, med vd Hanna Sjöström, meddelar att Masoud Khayyamis kritiserade investeringsbolag Cardeon köpts ut ur bolaget av en grupp delägare.

  • Precis vad Precise behövde

    Precise Biometrics i Lund har andats optimism på senare tid. Nu minskar förlusten i rapporten för årets första kvartal.