tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Good Old byter vd – grundare tar över

Niclas Ek lämnar Cydoniakoncernen för att återta vd-posten i den digitala byrån Good Old, som han var med och grundade.

Från och med årsskiftet är det återigen Niclas Ek som är vd för Good Old. Skiftet sker efter att Ek köpt ut en av delägarna och nu äger 70 procent av bolaget.

– Eftersom jag är huvudägare i bolaget vill jag ha en aktiv roll i företaget. Jag började jobba tillsammans med Kristin Heinonen, avgående vd, i våras för att kunna ta över under 2015, säger Niclas Ek till Rapidus.

Good Old har under hösten tagit ett antal nya kunder, bland annat Länsförsäkringar Skåne och Comhem/Phonera och nyrekryterat två projektledare och en produktionsledare, vilket gör att personalstyrkan nu är tolv man stark.

Niclas Ek var med och grundade Good Old 2006 och var vd under första året. Sedan 2011 har han innehaft olika roller inom Cydoniakoncernen, bland annat som vd för Bra Böcker och marknads- och försäljningschef för Nationalencyklopedin.

Kristin Heinonen, som arbetat för Good Old i fem år, varav knappt två år som vd, lämnar byrån helt för att satsa på egna verksamheter, bland annat som konsult.

Niclas Ek lämnar Cydoniakoncernen för att återta vd-posten i den digitala byrån Good Old, som han var med och grundade. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad