tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Nykläckt Malmöbyrå jagar partner

Split Second Marketing är en ny reklambyrå i Limhamn. VD är Michael Elfvén, tidigare försäljningschef på Hela Skåne. Nu jagar han samarbetspartners för projektet.

Planen är att bygga en kommunikationsbyrå med bred inriktning. Som första medarbetare, art director, har Stefan Hartle rekryterats. Han lämnar närmast Hela Skåne som är de skånska morgontidningarnas annonssamarbete.

Byrån siktar mot en handfull anställda på ett par års sikt. En del av arbetet ska göras genom partners och just nu söks samarbeten inom bland annat tv- och webbproduktion.

Michael Elfvén är också VD för Bredablick Förvaltning som han själv drog igång 2009. Innan dess var han på Hela Skåne och Sydsvenskan. Ordförande för Split Second är fastighetsentreprenören Åke Beckman, grundare av Limhamnshus.

Enligt Resumé tappar Hela Skåne också Peo Persson och Daniel Nüüd som tillsammans startar kommunikationsbyrå Hybris Empire.

Kristian Svensson

Split Second Marketing är en ny reklambyrå i Limhamn. VD är Michael Elfvén, tidigare försäljningschef på Hela Skåne. Nu jagar […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.