torsdag 29 februari 2024

inloggad som

BiotechBuilders starter kreds i Stockholm

Kompetencenetværket BiotechBuilders ekspanderer til Stockholm. En projektgruppe er nedsat for at samle op imod 80 personer forud for et første stormøde i slutningen af august næste år.

BiotechBuilders er et velkendt begreb inden for biotekområdet i Øresundsregionen. Netværket, med godt 330 medlemmer, havde i august sit seneste stormøde på Luftkastellet ved Lernacken uden for Malmö. Nu skal Stockholm erobres.

Jesper Ericsson, ph.d.-studerende i neurofysiologi ved Karolinska Institutet i Stockholm er udnævnt til projektleder.

— BiotechBuilders har haft ekstremt stor succes i København med at samle de personer, som driver industriens udvikling frem. Vi ønsker at gøre det samme i vores region. Det vigtige er ikke antallet, men at de rette personer indgår i netværket. Men 60 til 80 deltagere det første år er et rimeligt mål, siger Jesper Ericsson.

BiotechBuilders blev startet i 2002 af den tidligere Novozymes-chef Jørgen Thorball. Ambitionen var at skabe et mødested, hvor folk inden for biotek, medicoteknik og medicinalområdet kunne inspirere hinanden på en uformel og kreativ måde.

— Pludselig bliver BiotechBuilders det, vi altid har ønsket: en global organisation. Målet er at komme op på 1.000 til 2.000 medlemmer. Næste efterår skal vi afholde stormøde i Stockholm, Malmö/København og London, siger Jørgen Thorball.

Af Kristian Svensson

Kompetencenetværket BiotechBuilders ekspanderer til Stockholm. En projektgruppe er nedsat for at samle op imod 80 personer forud for et første […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad