tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Rekruttering af ny direktør til Scalado trækker ud

Billedhåndteringsfirmaet Scalado i Lund må væbne sig med tålmodighed et stykke tid endnu, når det gælder beskeden om, hvem der bliver ny adm. dir. for selskabet. Afgående Mats Jacobsson bliver på posten også i første kvartal næste år, mens man venter på en afløser.

Bestyrelsen var lige fra starten blevet enig med Mats Jacobsson om, at han skulle blive, indtil rekrutteringen af en ny direktør var på plads. Fra begyndelsen var målsætningen, at han skulle stoppe til nytår.

— Men det har ingen voldsom hast, det vigtigste er, at virksomheden fungerer, og at vi finder den rigtige kandidat, siger Scalados bestyrelsesformand Anders Cedervall.

Rekrutteringen af en ny adm. dir. foregår parallelt med, at selskabet fortsætter sin vækst – fra 32 ansatte ved indgangen til 2008 til over 50 i dag. Ifølge Mats Jacobsson vil Scalado ansætte yderligere 10-12 personer inden årets udgang.

Selskabets omsætning er allerede blevet fordoblet sammenholdt med sidste år, hvilket er over målsætningen. I fjor omsatte Scalado for knap 30 millioner SEK og havde et underskud på syv millioner. I januar regner bestyrelsen med at kunne afsløre, hvem der bliver ny adm. dir. for selskabet.

Af Wivan-Kristina Sandberg

Billedhåndteringsfirmaet Scalado i Lund må væbne sig med tålmodighed et stykke tid endnu, når det gælder beskeden om, hvem der […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad