lördag 20 april 2024

inloggad som

RapidusTV nu på rapidus.tv

Nu starter Rapidus sit eget web-tv-site med film fra vores morgenmøder, “gå hjem”-møder, Innovationsbarer og andre Rapidusarrangementer fra den seneste tid.

På www.rapidus.tv kan du blandt andet se sammendrag fra Rapidus’ seneste morgenmøder, dels med Ikeas bestyrelsesformand Göran Grosskopf, dels fra Rapidus’ dobbelte ministermøde i sidste uge. Ved den lejlighed blev de to skåninger i regeringen interviewet – socialforsikringsminister Cristina Husmark Pehrsson og migrationsminister Tobias Billström.

På RapidusTV kan du også se filmen fra den seneste Innovationsbar i Lund og se, hvem der fik prisen “Rapidus creddar” i april.

Onsdag den 28. maj afholder vi en ny Innovationsbar i Ideon Innovation i Lund. Baren er et mødested for mennesker, der gerne vil delagtiggøre andre i deres ideer eller høre om andres, få nye kontakter eller bare mingle i et kreativt miljø. På hver Innovationsbar uddeler Rapidus prisen “Rapidus creddar” til en person eller et firma, der har gjort sig bemærket den seneste måned. Sæt kryds i kalenderen den 28. maj kl. 16.30, så ses vi i Innovationsbaren i Lund!

Nu starter Rapidus sit eget web-tv-site med film fra vores morgenmøder, “gå hjem”-møder, Innovationsbarer og andre Rapidusarrangementer fra den seneste […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.