lördag 20 april 2024

inloggad som

Helsingborgbureau får ansvar for global varemærkestrategi

Kommunikationsbureauet Pyramid fra Helsingborg har fået en prestigefyldt opgave fra milliardkoncernen Thule med hovedsæde i Malmö og tungt produktionsanlæg i Danmark. Bureauet skal koordinere alle varemærker inden for den voksende koncern, som sælger forskellige last- og transportanordninger til biler.

Pyramid skal frem for alt arbejde med Thules varemærkestrategi. I de senere år er koncernen vokset gennem opkøb af blandt andet det amerikanske taskefirma Case Logic, trækkrogsvirksomheden Brink og den norske trailerdistributør Brenderup Tilhengersenter. De nye varemærker skal nu samles og markederne koordineres.

Pyramids opgave strækker sig frem til første halvdel af 2008. Opgaven bliver i første række at fungere som strategisk sparringspartner og omfatter ikke markedsføring over for forbrugerne.

Thule sælger transportløsninger til biler, blandt andet trailere, trækkroge, tagbokse og andet transporttilbehør. Koncernen har cirka 4.000 ansatte og en årlig omsætning på over fem milliarder SEK. Ejeren er Nordic Capital.

Af Malin Nävelsö og Anders Frick

Kommunikationsbureauet Pyramid fra Helsingborg har fået en prestigefyldt opgave fra milliardkoncernen Thule med hovedsæde i Malmö og tungt produktionsanlæg i […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.