tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Sydsvenskan øger overskuddet – men ikke nok

Sydsvenska Dagbladet i Malmö næsten fordoblede overskuddet i løbet af årets første otte måneder. Resultatet steg fra 18 til 34 millioner. Men det er ikke tilstrækkeligt til at nå årets mål på 100 millioner i overskud. Nu vil ledelsen gennemgå omkostningerne en gang til.

— Lige nu er vi ni millioner bagud i forhold til budgettet, men vi skal nok nå de 100 millioner. Vi kigger på tiltag, der kan øge indtægterne og samtidig sænke omkostningerne. Blandt andet udskyder vi projekter, som skulle være startet i efteråret, siger adm. dir. Johan Ståhl.

Omsætningen havnede på 600 millioner SEK i perioden januar-august, sammenholdt med 567 millioner sidste år. Stigningen skyldes voksende indtægter fra både oplags- og annoncesalg. Frem for alt steg webindtægterne kraftigt.

Af Thomas Frostberg

Sydsvenska Dagbladet i Malmö næsten fordoblede overskuddet i løbet af årets første otte måneder. Resultatet steg fra 18 til 34 […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad