lördag 20 april 2024

inloggad som

Ni danske firmaer til mobilmesse i Barcelona

Mobilmessen 3GSM fortsætter med at vokse. Når den på mandag går i gang i Barcelona, præsenterer godt 1.200 virksomheder sig, hvilket er en stigning på over 75 procent på bare to år. Fra Danmark deltager ni firmaer, mens Sydsverige er repræsenteret af 9 telekomvirksomheder.

Sidste år havde 3GSM over 50.000 gæster. De, der dukker op i år, kan i udstillingssektionen møde Aalborgfirmaet End2End samt Inmobia, ZYB, Speakanet og Inaphone Group fra København. Også Dangaard Telecom, MobileThink, Touchlink Mobile og danske repræsentanter fra XponCard stiller op.

Fra Sverige deltager Scalado och Zi Decuma fra Lund, UIQ Technology fra Ronneby samt TAT, Softhouse og Appium fra Malmö. Ericsson, Sony Ericsson og Teleca er også til stede sammen med svenske Exportrådet og den danske brancheforening IT-Branchen.

Rapidus er på plads i Barcelona for at rapportere om sidste nyt fra telekombranchen.

Af Kristian Svensson

Mobilmessen 3GSM fortsætter med at vokse. Når den på mandag går i gang i Barcelona, præsenterer godt 1.200 virksomheder sig, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.