tisdag 23 april 2024

inloggad som

Computerspilkonference i Malmö forventer kraftig stigning i deltagerantal

Over 450 besøgende forventes til computerspilkonferencen Nordic Game i Malmö i næste uge. På denne tredje udgave af konferencen skal man blandt andet diskutere spildesign, distribution af computerspil, programmering og hvordan ventureselskaber fungerer i branchen.

— Konferencen er ret stor, og rigtig stor målt efter Malmöforhold. I 2004 var der 200 personer, i fjor 300 og i år lander vi på mellem 450 og 600. Det er den vigtigste nordiske begivenhed inden for computerspil, siger Erik Robertson, chef hos arrangøren Nordisk Computerspilprogram.

Blandt talerne er Paul Heydon fra britiske Unity Capital og den japanske spildesigner bag Sega Rally og Playstation Portable-spillet Lumines, Tetsuya Mizuguchi. Også det kvindelige spiludviklernetværk SuperMarit holder et møde på Nordic Game.

Nordisk Computerspilprogram, som blev startet første januar i år og finansieres af Nordisk Ministerråd, skal sikre børn og unges adgang til computerspil af høj kvalitet med et nordisk islæt.

Over 450 besøgende forventes til computerspilkonferencen Nordic Game i Malmö i næste uge. På denne tredje udgave af konferencen skal […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad