söndag 14 april 2024

inloggad som

Voksende Purple Scout klar til ny produktudvikling

Software- og konsulentfirmaet Purple Scout i Malmö fordoblede omsætningen og mere end seksdoblede overskuddet i det seneste regnskabsår. Grunden er nu lagt for yderligere at kunne fokusere på et eget produktsortiment, mener økonomi- og markedschef Kasper Aase.

Gennem det seneste regnskabsår, juli 2005 til og med juni i år, er det frem for alt konsulentaktiviteterne der er gået bedre. Blandt firmaets vigtigste kunder er Anoto, Nohau, Secumatic i Holland og Øresundsregionens telekomselskaber.

Purple Scouts egne produkter til visuel strukturering af komponenter i computerprogrammer er også blevet solgt i et par eksemplarer. Ud over det har en hemmelig telekomgigant i Lund netop købt en virksomhedslicens.

— En tiendedel af overskuddet ligger i lanceringen af produkterne. Men det vi virkelig har fået gang i er konsulentaktiviteterne, siger Kasper Aase.

Purple Scout omsatte for godt ni millioner svenske kroner og havde et overskud på 1,3 millioner, sammenlignet med et resultat på knap 0,2 millioner i 2004/2005. I dag er der atten personer, hovedparten konsulenter, ansat, og ifølge Kasper Aase er det nu aktuelt at ansætte yderligere programmører til udvikling af egne produkter. Aase er sammen med adm. dir. Johan Strömhauge hovedejer i selskabet.

Software- og konsulentfirmaet Purple Scout i Malmö fordoblede omsætningen og mere end seksdoblede overskuddet i det seneste regnskabsår. Grunden er […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Exoskelett i nya Lejonkulan

    Ett samarbete med Nasa banade väg för Sofie Woge att utveckla ett så kallat exoskelett för personer med ryggmärgsskada. I veckans avsnitt av Rapidus podd Lejonkulan berättar hon om sitt bolag Tendo som nu behöver pengar för att skala upp.