söndag 14 april 2024

inloggad som

Ny formand for børsaktuelle LifeCycle Pharma i Hørsholm

Børsaktuelle LifeCycle Pharma har udnævnt Flemming Ørnskov til ny bestyrelsesformand. Ørnskov er adm. dir. for det amerikanske biotekselskab Ikaria. Han har tidligere blandt andet arbejdet hos medicinalgiganten Novartis i Basel, hvor han var chef for divisionen Ophthalmics, der sælger produkter mod øjensygdomme.

— LifeCycle Pharma er inde i en fase, hvor vi skal registrere vores første produkt, det kolesterolsænkende middel LCP-Feno. Vi regner med at sende det på markedet i 2007. Ørnskov tilfører kompetence omkring, hvordan en lancering i f.eks. USA foregår, siger økonomichefen Michael Wolff Jensen.

LifeCycle Pharma blev udskilt fra H. Lundbeck i 2002 og har som forretningskoncept at udvikle lægemiddelkandidater baseret på forbedringer af eksisterende lægemidler. Efter den første produktregistrering er der planlagt en notering på børsen i København, formentlig i starten af 2006.

Selskabet har 36 ansatte og ejes af H. Lundbeck A/S, Novo A/S, biotekfonden Nordic Biotech samt ventureselskaberne Alta Partners fra USA og Adamant Biomedical Investments fra Schweiz. Den forhenværende bestyrelsesformand Anders Buur bliver siddende i bestyrelsen.

Børsaktuelle LifeCycle Pharma har udnævnt Flemming Ørnskov til ny bestyrelsesformand. Ørnskov er adm. dir. for det amerikanske biotekselskab Ikaria. Han […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Exoskelett i nya Lejonkulan

    Ett samarbete med Nasa banade väg för Sofie Woge att utveckla ett så kallat exoskelett för personer med ryggmärgsskada. I veckans avsnitt av Rapidus podd Lejonkulan berättar hon om sitt bolag Tendo som nu behöver pengar för att skala upp.