tisdag 23 april 2024

inloggad som

Ny millionordre fra sundhedssektoren til IT-firma i Lund

Lundselskabet Provisio, der sælger IT-systemer til sundhedssektoren, har fået endnu en vigtig ordre omkring sit operationsplanlægningssystem Provisio Planering. Det er landstinget (amtet) i Gävleborg, der har købt systemet. Dermed har Provisio sit produkt installeret på en fjerdedel af de opererende sygehuse i Sverige.

— Ordren, som er 4-5 millioner kroner værd, er endnu et vigtigt skridt for os. På kort tid har vi erobret en betydelig del af det svenske marked, men ser stadig et stort potentiale, eftersom der findes mange hospitaler, som enten mangler eller har gamle operationsplanlægningssystemer, siger adm. dir. Sverre Ström-Olsen.

Virksomheden blev startet i 2003 og har siden da indgået aftale om installation med 18 svenske sygehuse. For at bibeholde en høj vækstrate satser selskabet endvidere på et større internationalt fremstød. Det indledende arbejde er i gang i Norge og Danmark. Flere lande kan blive aktuelle på længere sigt.

Provisio har ti ansatte og ejes for 77,5 procents vedkommende af IT-konsulentfirmaet INXL. Sverre Ström-Olsen ejer 17,5 procent, og personalet de resterende fem procent.

Lundselskabet Provisio, der sælger IT-systemer til sundhedssektoren, har fået endnu en vigtig ordre omkring sit operationsplanlægningssystem Provisio Planering. Det er […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad