fredag 19 april 2024

inloggad som

TFS ønsker del af kundernes gevinst i nyt partnerskab

TFS Trial Form Support, kontraktforskningsfirma med hovedkontor i Helsingborg og afdelinger i blandt andet København og Stockholm, har nye samarbejdsplaner. Selskabet er på vej ind i et ”risk sharing-partnerskab” med et af Nordens førende biotekselskaber. I partnerskabet skal kliniske studier af lægemiddelstoffer gennemføres mod lav eller ingen betaling. Gevinsten kommer i en senere fase, hvor TFS og partnere får en del af kundens overskud ved en vellykket exit. Håbet er, at det skal give betydeligt større indtægter end ved traditionelle opgaver.

— På denne måde kan vi øge vores indtjeningsevne som kontraktforskningsorganisation. Samtidig udsætter vi os naturligvis for en større risiko, siger TFS’ adm. dir. Daniel Spasic.

Partnerens navn er endnu hemmeligt, men Spasic håber at kunne offentliggøre det i løbet af nogle uger.

Lægemiddelstofferne kan komme fra den hemmelige partners egne udviklingsaktiviteter, eller fra et udenforstående lille eller mellemstort biotekselskab. Ifølge Daniel Spasic er Øresundsregionen yderst interessant.

Desuden er der yderligere en mulighed for selskaber, der ikke vil udlicensiere deres stof, eller hvis dette ikke passer ind i den hemmelige partners profil. TFS kan så gennemføre studiet alene – til en meget lav betaling mod senere overskudsdeling, på samme måde som i partnerskabet.

TFS’ allianceplaner fra efteråret 2003 er hermed helt skrinlagt.

TFS Trial Form Support, kontraktforskningsfirma med hovedkontor i Helsingborg og afdelinger i blandt andet København og Stockholm, har nye samarbejdsplaner. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.