lördag 20 april 2024

inloggad som

Ny regionchef for Elan IT skruer op for forventningerne til 2005

IT-vikarbureauet Elan IT regnede i starten af året med at ansætte yderligere 30 personer i Skåne i år efter at have udvidet med 40 personer sidste år. Nu hæver man dette skøn. Selskabets nyudnævnte regionchef Malin Schultz oplyser over for Rapidus, at tallet snarere ender på 50-60 personer i stedet.

Hun har tidligere være rekrutteringschef på Malmökontoret og overtager jobbet som regionchef for Skåne efter Peter Andersen. Han bliver i stedet ansvarlig for Elan IT’s ressourcekonsulentaktiviteter i Storbritannien og Irland.

I øjeblikket har Elan IT 110 ansatte konsulenter aktive i Skåne. Selskabet ejes af det amerikanske vikarbureau Manpower Inc og beskæftiger sig med systemudvikling, netværksløsninger og projektledelse. I alt har Elan IT 3.000 ansatte og omsætter for over tre milliarder kroner årligt.

IT-vikarbureauet Elan IT regnede i starten af året med at ansætte yderligere 30 personer i Skåne i år efter at […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.