fredag 19 april 2024

inloggad som

Prestigepris till innovativt dansk sårklister

Birkerødvirksomheden Vivolutions system Vivostat er af konsulentvirksomheden Frost & Sullivan udset til at værre det mest innovative produkt i branchen. Systemet anvender patientens eget blod til at producere en sårlim (fibrinlim), som skal hindre blødninger ved at blive sprayet på operationssår, hvor kirurgen har syet.

Frost & Sullivan blev grundlagt i 1961 og sælger markedsanalyser og konsulenttjenester i højteknologiske brancher. Prisen til Vivolution baseres på en analyse af det europæiske marked for vævlim. Konkurrenterne er selskaber som Johnson & Johnson, Sanofi Aventis og Baxter. I motiveringen indgår, at Vivolution er ene om at udvikle lim fra patientens eget blod, og har skabt et produkt med ”potentiale til i fremtiden at revolutionere hele markedet for vævlim”.

Der er ikke penge med i prisen, men Vivolutions direktør, Tom Bjerg Lauritzen, håber at prisen øger chancerne for at rejse mere venturekapital fremover.

Birkerødvirksomheden Vivolutions system Vivostat er af konsulentvirksomheden Frost & Sullivan udset til at værre det mest innovative produkt i branchen. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.