tisdag 27 februari 2024

inloggad som

Rekordordre til Consafe Logistics i Lund

IT-koncernen Consafe Logistics i Lund har fået en af sine hidtil største ordrer. Selskabet, som er en sammenlægning af MA-System Control i Lund og ABB’s softwarevirksomhed for logistikløsninger i Malmø, skal levere lagerhåndteringssystemet SattStore Warehouse Control System til levnedsmiddelkæden ICA’s nye kæmpelager i Helsingborg.

ICA investerer 585 millioner svenske kroner i byggeriet af et 63.000 kvadratmeter stort lager, som skal stå klart i slutningen af næste år. Japanske Daifuku har fået opgaven med at udruste lageret med automatiske trucks, pallehåndteringskraner, banesystemer og andre redskaber, mens Consafe Logistics skal levere software, som planlægger og styrer den automatiske udtagning af varer i lageret. Det handler om alt fra at planlægge ruten for hver lastbil så effektivt som muligt, og til at beregne tiden til at tage varer ud, så alt er klart til præcis den rette tid.

Ordren er et tocifret millionbeløb værd for Consafe Logistics, oplyser vicedirektør Lars Persson. Selskabet har tidligere samarbejdet med Daifuku omkring en lignende løsning til Nettos nye storlager i Køge, men opgaven for ICA er noget større.

IT-koncernen Consafe Logistics i Lund har fået en af sine hidtil største ordrer. Selskabet, som er en sammenlægning af MA-System […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad