tisdag 5 mars 2024

inloggad som

Tysk automatiseringsselskab åbner i Malmö

IFM Electronic, der sælger styresystemer til industrien, åbner kontor i Malmö. Selskabet vil udvide deres salgs- og markedsføringsaktiviteter med afdelinger i Malmö og Stockholm. I dag er virksomheden, som er datterselskab til det tyske IFM Electronic, repræsenteret i Västergötland og i Göteborg.

— Vi har allerede i dag en kundebase i Skåne, som skal håndteres fra Malmö. Vi er overbeviste om, at det bliver lettere at få flere opgaver, når vi nu kommer tættere på vore potentielle kunder, siger Hans Eliasson, salgschef hos svenske IFM Electronic.

Malmökontoret skal bestå af tre ansatte, men fokus er rettet mod ekspansion.

Det tyske moderselskab har omkring 2.700 ansatte, mens de svenske afdelinger beskæftiger 40 personer. Virksomheden udvikler og sælger styresystemer, der overvåger og håndterer fremstillingsprocesser inden for industrien.

IFM Electronic, der sælger styresystemer til industrien, åbner kontor i Malmö. Selskabet vil udvide deres salgs- og markedsføringsaktiviteter med afdelinger […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad