tisdag 23 april 2024

inloggad som

Sony Ericsson nyansætter 100 – de fleste i Lund

Mobilgiganten Sony Ericsson, som sidste uge præsenterede et overskud på 1,2 milliarder svenske kroner for årets tredje kvartal, skal ansætte 100 nye medarbejdere i Sverige. Hovedparten af disse skal placeres på selskabets anlæg i Lund, som i dag beskæftiger 1.200 personer. Det oplyser Sony Ericssons pressechef Peter Bodor til Rapidus. En mindre del af de nyansatte vil havne i Stockholm, hvor der i dag er 280 ansatte.

I 2005 vil Sony Ericsson accelerere sit lanceringstempo og præsentere flere telefoner end tidligere. Produktporteføljen skal være bredere end i dag, og af samme grund har selskabet behov for mere personale.

— Vi har skabt et stabilt grundlag for ekspansion efter fem kvartaler med lønsomhed. Nu skal vi vokse, konstaterer Peter Bodor.

Især leder selskabet efter ingeniører, som kan arbejde med forskellige områder af mobiltelefonudvikling.

Mobilgiganten Sony Ericsson, som sidste uge præsenterede et overskud på 1,2 milliarder svenske kroner for årets tredje kvartal, skal ansætte […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad