lördag 20 april 2024

inloggad som

IT-virksomhed får millionordre fra Arbejdsformidlingen

Mikrolund, der sælger informationsterminaler, skal levere ny software til 2.000 terminaler som selskabets største kunde, Arbejdsformidlingen i Sverige, skal udskifte. Den nøjagtige værdi af ordren kendes ikke, men ifølge adm. dir. Lars-Göran Mejvik handler det om millionbeløb.

Samtidig skal selskabet udvide dagens personalestab på ti ansatte med yderligere to personer – en markedskommunikator og en programmør.

I det seneste regnskabsår, som sluttede i april, omsatte virksomheden for 20 millioner svenske kroner og havde et overskud før skat på tre millioner. I år forventes omsætningen at stige med 50-100 procent. Indtægterne fra eksisterende kunder øger, samtidig med at selskabet forventer at få flere nye kunder.

Mikrolund med kontor i forskerparken Ideon i Lund blev dannet i 1991 og har været rentabelt siden starten. Selskabet ejes af personer i ledelsen. I øjeblikket er der godt 5.000 terminaler i drift hos Mikrolunds kunder. Anvendelsesområderne strækker sig fra terminaler, der hjælper ledige med at finde et job, til spilterminaler og terminaler til forskellige bankforretninger. Blandt de 10-15 kunder er også storbankerne Nordea og Föreningssparbanken.

Mikrolund, der sælger informationsterminaler, skal levere ny software til 2.000 terminaler som selskabets største kunde, Arbejdsformidlingen i Sverige, skal udskifte. […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.