fredag 19 april 2024

inloggad som

Ludesi styrker likviditeten, åbner USA-kontor…

Ventureselskabet FöretagsByggarna i Stockholm satser endnu en gang på Ludesi i forskerparken Ideon i Lund – denne gang i samarbejde med Sjätte AP-fonden. Sammen investerer de 4,9 millioner svenske kroner. FöretagsByggarna gik allerede sidste sommer ind i Ludesi, men dengang var beløbet ikke offentligt.

Nu tager Ludesi skridtet over Atlanten og åbner kontor i Washington, i forbindelse med en forretningsudviklingsorganisation med tilknytning til George Mason University.

Adm. dir. Ola Forsström-Olsson håber, at tilstedeværelsen i USA vil gøre Ludesis markedsføring lettere og øge mulighederne for et samarbejde med NIH, National Institutes of Health, som har sit hovedkvarter tyve minutter væk.

I den nærmeste fremtid vil Ludesi satse på at videreudvikle sin analysesoftware 2D Interpreter. Man vil endvidere opbygge en afdeling i virksomheden, som tilbyder analysetjenester.

Ventureselskabet FöretagsByggarna i Stockholm satser endnu en gang på Ludesi i forskerparken Ideon i Lund – denne gang i samarbejde […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.