torsdag 18 april 2024

inloggad som

… og erklærer datterselskab konkurs

CDC’s datterselskab Clinitrac, der blev opkøbt så sent som omkring årsskiftet, erklæres konkurs. Clinitrac har udviklet elektroniske patientdagbøger til brug ved kliniske afprøvninger af lægemidler. Ideen var at indgå fælles aftaler baseret på Clinitracs teknik og CDC’s erfaring med kontraktsforskning, men det er ikke lykkedes.

— Vi havde større forhåbninger, men de er ikke blevet indfriet. Clinitrac var i en tidlig kommerciel fase og krævede løbende finansielle indskud for at selskabet skulle holdes i live, siger bestyrelsesformand Magnus Stuart.

Clinitrac havde 13-14 ansatte i Stockholm ved konkursen.

CDC’s datterselskab Clinitrac, der blev opkøbt så sent som omkring årsskiftet, erklæres konkurs. Clinitrac har udviklet elektroniske patientdagbøger til brug […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Från storm till krasch för Maersk

    Det var en båt chartrad av Maersk som körde in i Frances Scott Key Bridge i Baltimore för två veckor sedan. Olyckan är dock inte den enda som drabbat det danska rederiet på senare tid. Och aktiekursen har rasat.

  • Nya pengar till Gridly

    Helsingborgsbolaget Gridly får in tunga investerare i en ny kapitalrunda. Det kommer att innebära nyanställningar i Helsingborg, men mest i Vietnam.

  • Vill bli först i nästa generation datorspel

    Realistiska datorspelskaraktärer är nyckeln till nästa generation datorspel. Det menar Andreas Rodman, grundare och vd för uppstartsbolaget Lingotion, som vill bli först med den nya tekniken.