lördag 20 april 2024

inloggad som

Smart test af kredsløb får kapital fra Malmöhus Invest

Ventureselskabet Malmöhus Invest bliver ny storejer i Hardi Electronics i Lund, som har udviklet et system til test af integrerede kredsløb (AISC) i for eksempel mobiltelefoner og computere, inden kredsløbene sættes i produktion. Systemet forkorter udviklingstiden og kan spare store beløb ved at opdage konstruktionsfejl i kredsløbene på et tidligt tidspunkt.

Hardi ASIC Prototyping System kom i handlen sidste år, og allerede nu er Philips og Texas Instruments blandt kunderne. Kapitaltilførslen går til at finansiere den internationale ekspansion og vil være nok til den overskuelige fremtid.

Hardi Electronics blev grundlagt i 1987 og har indtil nu været helt privatejet. Virksomheden har tidligere beskæftiget sig med uddannelse og konsulentbistand, men selskabet er på det seneste blevet forvandlet til et produktselskab.

Hvor meget Malmöhus Invest indskyder er hemmeligt, men ventureselskabet ejer efter emissionen 25 procent af aktierne.

Ventureselskabet Malmöhus Invest bliver ny storejer i Hardi Electronics i Lund, som har udviklet et system til test af integrerede […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.