lördag 20 april 2024

inloggad som

Metros nye boligavis løfter reklamebureau i Skåne

Reklamebureauet Eminent Communications i Lund har måttet nyansætte, efter at bureauet har fået til opgave at producere aviskoncernen Metros nye, gratisomdelte boligmagasin Hus & Hem i Skåne. Metro håndterer annoncesalget, mens Eminent står for annonceproduktion, layout af avisen og kontakterne til trykkeriet Bold/Sydsvenskan Tryck i Malmö. Det redaktionelle materiale leveres i færdig stand fra ICA-forlaget, Metros samarbejdspartner i Hus & Hem-projektet.

Tre personer er blevet nyansat hos Eminent i kraft af Metro-opgaven, og yderligere en person arbejder som freelancer på fuldtid med projektet, der strækker sig over et års tid. I alt er bureauet vokset til at beskæftige 14 personer, heraf fire freelancere, efter at have oplevet en kraftig nedgang i begyndelsen af sidste år.

Reklamebureauet Eminent Communications i Lund har måttet nyansætte, efter at bureauet har fået til opgave at producere aviskoncernen Metros nye, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.