måndag 24 juni 2024

inloggad som

Konkursramt Direct Office genopstår på nettet

Trængslen skærpes yderligere på mediemarkedet ved den danske, nordsjællandske Øresundskyst med en hidtil ubemærket, genopstået internetudgivelse under det nye navn “Nyhedsbasen.dk”.

Foreløbig er der officielt annonceret to nye, daglige gratis avisudgivelser, JP/Politikens “Hver/dag”, der begyndte her i februar, samt fra marts også “Aftenposten”, og konkurrencen er nu hidtil ubemærket skærpet med opbygningen af Nyhedsbasen.dk over nettet.

Bag udgivelsen står ejerne af det konkursramte erhvervsmagasin på papir og internet, Direct Office. De har opbygget en stort set identisk internettjeneste til den gamle Direct Office-internetudgivelse – og til stort set samme gamle målgruppe som førhen, men næsten identisk med målgruppen hos de nye gratisaviser: Det vil sige især folk i velhaverkommunerne Gentofte, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk og Søllerød. “Nyhedsbasen.dk” indeholder blandt andet jobdatabaser, artikler, annoncering og nyhedsservice.

Selv om hele virksomheden Direct Office Media A/S efter 20 års levetid forsvandt før årsskiftet efterfulgt af et par måneder i sort på nettet fra virksomheden, så findes der altså nu en stort set identisk nyhedsside på internettet – endda med Direct Office’ oprindelige kontakttelefonnummer og udgivelsesadresse fra en privatvilla på Vedbæk Strandvej 413 – og samme direktør for det nye hovedfirma “ONLINE International ApS”, nemlig Torben Winther Salmon.

I Nyhedsbasens mediainfo henvises til læserundersøgelser fra september 15. september 2003 – altså før konkursen i Direct Office Media A/S. Konkursen blev ellers indberettet til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen før årsskiftet, og en række kreditorer tabte penge.

Nyhedsbasen er ifølge egne oplysninger en del af ONLINE-international.net, og hævder med henvisning til de gamle undersøgelser at have mere end 500.000 månedligt besøgende.

Trængslen skærpes yderligere på mediemarkedet ved den danske, nordsjællandske Øresundskyst med en hidtil ubemærket, genopstået internetudgivelse under det nye navn […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.