lördag 20 april 2024

inloggad som

Luvit bryder med ny ejer – forventede samarbejdsfordele udebliver

Samarbejdet med den nye storejer Futuremedia fik en hurtig afslutning for det børsnoterede e-learningfirma Luvit i Lund. Det blev afbrudt, før det overhovedet var kommet i gang, og i fredags forlod Futuremedias adm. dir. Mats Johansson Luvits bestyrelse.

Helt andre toner hørtes i april, hvor Futuremedia investerede 8,6 millioner svenske kroner i Luvit og blev ejer af en tredjedel af selskabet. Luvits tekniske platform blev bedømt til at passe godt sammen med Futuremedias fokusering på indhold.

— Samarbejdet forstærker begge selskaber, eftersom vi supplerer hinanden på en nærmest perfekt måde, forklarede Luvits daværende adm. dir. Ola Svantesson og signalerede samtidig en kommende sammenlægning af selskaberne.

Sådan gik det aldrig, ifølge Luvits nuværende adm. dir. Björn Christoffersson fordi Futuremedia ikke ville anvende Luvits Microsoftplatform, men havde tænkt sig at udvikle en ny baseret på java-teknik. Han mener ikke at det afbrudte samarbejde får nogle konsekvenser for Luvit.

Samarbejdet med den nye storejer Futuremedia fik en hurtig afslutning for det børsnoterede e-learningfirma Luvit i Lund. Det blev afbrudt, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.