fredag 9 juni 2023

inloggad som

PR-bureauer starter IT-matchmaking på tværs af Øresund

PR-bureauet InfoXpert i Hørsholm indleder et samarbejde med kommunikationsbureauet Attach Information i Malmö. Under navnet Sound of TIME skal de sælge matchmakingtjenester til IT-virksomheder som ønsker at drive forretning på den anden side af Øresund. Målkunderne er frem for alt mindre IT-firmaer, som ikke har råd til at satse på egen etablering på den anden side.

— Vi kender de respektive markeder og ved hvilke spillere der findes. På den måde kan vi matche virksomhederne, men også tilbyde markedskendskab, siger John Rasmussen hos InfoXpert.

Han mener, at det skånske marked er et dårligt udnyttet potentiale blandt danske IT-virksomheder og ser en mulighed for at hjælpe dem ind via Attach Informations netværk. Desuden er det muligt at tilknytte PR-projekter, men det primære mål for samarbejdet er direkte matchmaking mellem forskellige virksomheder.

— Det er et kæmpemarked, som ligger tættere på os end for eksempel Jylland. Det kom som en overraskelse for mig – og for mine kunder, siger John Rasmussen.

Den første kunde er softwarefirmaet Mindroute i Malmö. Selskabet, som sælger et publiceringsværktøj til hjemmesider og intranet, har for nyligt gjort sin første forretning i Danmark og søger nu salgspartnere for at øge takten på det danske marked.

PR-bureauet InfoXpert i Hørsholm indleder et samarbejde med kommunikationsbureauet Attach Information i Malmö. Under navnet Sound of TIME skal de […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl