fredag 21 juni 2024

inloggad som

Position Skånes chef kan blive

Michael Fabri fortsætter som adm. dir. for markedsføringsselskabet Position Skåne. Bestyrelsen besluttede sent fredag eftermiddag at udtrykke sin fortsatte tillid til Fabri, efter at et flertal af selskabets ansatte i en skrivelse havde udtrykt deres mistillid til ham.

Bestyrelsen skal nu sammen med en ekstern konsulent undersøge Position Skånes ledelse og organisation. I opgaven indgår en undersøgelse af om selskabet kan drives med færre ansatte og flere eksterne konsulenter.

Ifølge de ansattes protestskrivelse er direktøren ude af stand til at kommunikere med personalet, han går udenom medarbejderne og hyrer i stedet eksterne konsulenter, og han er udeblevet fra flere vigtige møder med investorer, kunder og samarbejdspartnere.

Michael Fabri er tilfreds med at bestyrelsen engagerer sig i sagen, men vil i øvrigt ikke kommentere personalets kritik.

Position Skåne blev stiftet ved årsskiftet gennem en sammenlægning af Skånes turistråd og Region Skånes investeringsfremmende aktiviteter. Selskabet ejes af Region Skåne og Skånes kommuner.

Michael Fabri fortsætter som adm. dir. for markedsføringsselskabet Position Skåne. Bestyrelsen besluttede sent fredag eftermiddag at udtrykke sin fortsatte tillid […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]