tisdag 23 april 2024

inloggad som

Malmöbureau bag nyt gamesite fra Vivendi Universal

Den franske spilgigant Vivendi Universal Games har hyret reklamebureauet The Concept Factory i Malmö til udvikling af et site for det nye strategispil Ground Control 2. Spillet bliver først frigivet til foråret, men sitet blev lanceret allerede for en uges tid siden. Hele webløsningen er opbygget i flash, en teknik der gør præsentation af animeringer fra spillet lettere.

The Concept Factory har tidligere udviklet et virksomhedssite til Malmöselskabet Massive Entertainment, som udvikler Ground Control-spillene. Massive Entertainment ejes i dag af Vivendi Universal Games og fungerer som produktionsselskab i koncernen. Hele indkøbsproceduren er blevet håndteret af Vivendis markedsføringsafdeling i Paris.

— Økonomisk har opgaven omtrent samme omfang som udviklingen af et almindeligt site, men spilmarkedet har mange selskaber i regionen og det er et interessant marked at komme ind på, siger Joachim Lindgren, delejer i The Concept Factory.

Vivendi skal håndtere al fortløbende opdatering af sitet ved hjælp af publiceringsværktøjet SiteConvenience, udviklet af The Concept Factory.

Den franske spilgigant Vivendi Universal Games har hyret reklamebureauet The Concept Factory i Malmö til udvikling af et site for […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad