tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Malmöfirma udvikler ny software til konsulentbranchen

Softwarefirmaet Brimstone sammenbygger sine programmer til omverdensanalyse og kunderelationer med løsninger til projekthåndtering, baseret på erfaringer i det tidligere børsnoterede selskab Epsilon i Malmö.

Detaljerne omkring den nye software er indtil videre hemmelige af konkurrencehensyn, men Brimstones adm. dir. Sebastian Merlöv forklarer at systemet skal gøre det muligt for især konsulentvirksomheder at relatere oplysninger i kundehåndteringssystemer til de ressourcer og den kompetence man besidder.

— De kan sammenligne profilen og behovet hos kunderne med den kompetence og ledige tid der er hos konsulenterne, hvilket i dag er et stort problem i konsulentbranchen. Desuden følger man aftalerne hele vejen frem til levering, siger han.

Udviklingen har stået på siden starten af sommeren, og systemet er stort set færdigt. En første version søsættes inden længe hos Epsilon og salget til eksterne kunder er indledt i lille målestok.

Softwarefirmaet Brimstone sammenbygger sine programmer til omverdensanalyse og kunderelationer med løsninger til projekthåndtering, baseret på erfaringer i det tidligere børsnoterede […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.