fredag 29 september 2023

inloggad som

Nyt netværk skal samle biotekiværksættere

Et dugfrisk netværk af biotekiværksættere skal mødes i Skodsborg den 20. august. Arrangørerne kalder mødet for BioTechBuilders. På det foreløbige program står debatemner som ”Hvad gik galt?” og ”Kreativ finansiering”.

— Det her skal ikke være noget markedsføringsarrangement. Derfor vil vi holde en ret lav profil, siger Jørgen Thorball, forretningsudvikler hos Novozymes og en af initiativtagerne.

Blandt grundlæggerne af BioTechBuilders er repræsentanter for Novozymes, Foreningen af Bioteknologiske Industrier i Danmark, Novo og Lundbeck. Netværket er så nyt at det ikke står klart hvem der indgår, men hen ved 80 personer er blevet indbudt til mødet i august. Indbydelsen henvender sig til personer, ikke virksomheder, og udvalgskriteriet har været individer der opfattes som ”stærkt engagerede iværksættere”.

Blandt de indbudte er Mette Kirstine Agger fra 7TM Pharma, Peter Benson fra Vækstfonden, Cristina Glad fra BioInvent, Mattias Uhlén fra Creative Peptides Sweden og Jesper Zeuthen fra BankInvest.

Med nogle få undtagelser kommer alle indbudte fra Danmark og Sverige, men indtil videre er der kun få iværksættere fra Sydsverige på listen, selv om indbydelsen udtrykkeligt er henvendt til dem. Der skal nok komme flere, lover Jørgen Thorball.

— Vi håber at det her vil blive en sjov dag for deltagerne, hvor man opmuntrer og inspirerer hinanden. Så må vi se om der kommer en fortsættelse, og i så tilfælde hvor og i hvilken form. Det afhænger helt af hvad mødet i Skodsborg bringer, siger Jørgen Thorball.

Et dugfrisk netværk af biotekiværksættere skal mødes i Skodsborg den 20. august. Arrangørerne kalder mødet for BioTechBuilders. På det foreløbige […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad