tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Caleigo klar med sit første produkt – testkøres hos flere kunder

Softwarefirmaet Caleigo i Lund lancerer om et par uger den første, køreklare version af deres patentanmeldte værktøj til objektorienteret softwareudvikling, Caleigo Foundation Builder.

En håndfuld virksomheder testkører og bedømmer netop nu værktøjet. Nogle af dem er betalende pilotkunder, blandt andet et selskab inden for medicinalbranchen.

Caleigo har fire ansatte, og med undtagelse af et mindre kapitaltilskud fra Lunds universitets holdingselskab LUAB, har de selv finansieret det toårige udviklingsarbejde ved hjælp af konsulentvirksomhed. Konsulentopgaver vil også det kommende år være en vigtig indtægtskilde, men orienteres nu primært mod opgaver omkring Foundation Builder.

Med værktøjet kan udviklingstiden for ny software halveres, oplyser Caleigos adm. dir. Mathias Albertson. Det kan køres op mod kundernes eksisterende databaser, og systemet kan ændres direkte under driften. Software udviklet med værktøjet får desuden automatisk en funktion til at ændre brugernes grænseflade. Tiltænkte købere er frem for alt større virksomheder med egen udvikling.

Softwarefirmaet Caleigo i Lund lancerer om et par uger den første, køreklare version af deres patentanmeldte værktøj til objektorienteret softwareudvikling, […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.