lördag 20 april 2024

inloggad som

Olicomselskab modtager stadig finansiering fra storejerne

Softwarefirmaet Decuma i Lund får stadig økonomisk støtte fra hovedejerne, mens man venter på at forhandlinger om en emission på 20-30 millioner svenske kroner skal blive færdige. Største eksterne ejere er venturekapitalselskaberne Visonalis i Lund, det børsnoterede Olicom i København og Volito Innovation i Malmö.

— Forhåbentlig bliver vi klar med emissionen til maj, siger adm. dir. Roger Larsson.

I mellemtiden fortsætter Decuma med at få nye kunder der køber selskabets software til tolkning af håndskrift i mobiltelefoner og håndcomputere. I øjeblikket har selskabet godt ti kunder, men de fleste aftaler er stadig hemmelige mens man venter på at kunderne skal frigive nye produkter med softwaren. Mindst én vigtig lancering forventes inden sommer. De store indtægter får Decuma først når salget af kundernes nye produkter går i gang.

Softwarefirmaet Decuma i Lund får stadig økonomisk støtte fra hovedejerne, mens man venter på at forhandlinger om en emission på […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.