lördag 22 juni 2024

inloggad som

Ny koordinator i Växthuset

Växthuset i forskerbyen Ideon i Lund får ny koordinator. Magnus Carstam, som har været med siden begyndelsen, har afsluttet sin projektansættelse og efterfølges af Nicholas Jacobsson, som får titlen tilforordnet koordinator.

Växthuset blev indviet i 2000 i samarbejde med Teknikbrostiftelsen, Lunds kommune og en række større virksomheder. Efter en forsøgsperiode på tre år skulle virksomheden vurderes og muligvis gøres permanent. Nu venter Ideon på besked fra Vinnova, der er en institution for innovationssystemer, som er på vej til at udvælge et antal svenske inkubatorer til pilotprojekter. På Ideon håber man, at Växthuset bliver en af de udvalgte.

Nicholas Jacobsson er projektleder på inkubatoren VentureLab, som drives af Lunds universitet og Lunds tekniske højskole, samt virksomhedsrådgiverfirmaet Teknopol. Han bliver fortsat på VentureLab på halv tid samtidig med at han har påtaget sig at lede Växthuset frem til halvårsskiftet.

Så længe er der også penge til at drive virksomheden, påpeger Ideons administrerende direktør, Gertrud Bohlin.

Vækstvirksomheder, som kommer til Växthuset, kan blive i op til tre år, og har i den periode fordelagtige vilkår for blandt andet lønninger og udvikling af forretningskoncepter.

Växthuset i forskerbyen Ideon i Lund får ny koordinator. Magnus Carstam, som har været med siden begyndelsen, har afsluttet sin […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


 • Glad midsommar!

  Ännu ett utgivningsår är till ända för Rapidus. Efter mer än 200 nyhetsbrev och 600 artiklar går vi på redaktionen in i sommarutgivning. Det innebär att vi bara ses på måndagar fram till den 12 augusti. Intressanta sommarintervjuer utlovas.

 • Het sommar för skånska gamingbolag

  Blickarna riktats mot Skånes växande gamingscen när det är dags för heta och hajpade sommarreleaser av dataspel. Rapidus har kollat vad som är på gång.

 • Skönsång mot cyberbrott 

  Sommaren innebär en ökad risk för bedrägerier, nätfiske och bluffakturor. För att uppmärksamma detta har Vegakören från S:t Johanneskyrkan och cybersäkerhetsbolaget Vigili skrivit om en klassisk sommarsång för att öka medvetenheten om riskerna. 

 • Fastigheter för småföretagare i Lejonkulan

  Fastighetsbolaget Easy Depots vd och medgrundare Sofia Wäborg besöker Jan Dahlqvist i Rapidus podd Lejonkulan för att beskriva hur bolaget […]