tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Helsingborg lukker erhvervslivsenheden

Erhvervslivsenheden i Helsingborg skal nedlægges. Det forventes kommunalbestyrelsen at beslutte i næste måned.

Samtidig skrottes den nuværende informations- og markedsføringsenhed samt turistselskabet Visit Helsingborg AB i en større omorganisering af kommunalbestyrelsens forvaltning.

I stedet skabes en central enhed for strategiske erhvervsspørgsmål med en eksternt rekrutteret erhvervsdirektør. Man regner med at den nye organisation er på plads ved halvårsskiftet.

— Det handler om fokusering og koncentration af indsatsen. Årets budget ligger på samme niveau som sidste år, men på sigt er der ambitioner om at udvide aktiviteterne, siger kommunaldirektør Lars Johansson.

Erhvervslivsenheden i Helsingborg skal nedlægges. Det forventes kommunalbestyrelsen at beslutte i næste måned. Samtidig skrottes den nuværende informations- og markedsføringsenhed […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.