tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Ericssons platformselskab bringer lokale partnere ind

Ericsson Mobile Platforms, EMP, i Lund vil fra midten af februar blive mere tilgængeligt for eksterne udviklere. Her åbner selskabet en partnerportal hvor udviklere af programmer og tjenester til mobiltelefoner får adgang til den information som er nødvendig for at tilpasse software til Ericsson mobilplatforme. Desuden regner EMP med at sælge visse udviklingsværktøjer via partnerportalen.

Samarbejdet er allerede tyvstartet med en håndfuld partnere rundt om i verden. Japan, Indien, Canada, Israel – og Lund er repræsenteret. Lokalt er det Teleca som er knyttet til EMP, i starten med en webbrowser til mobiltelefoner. Der er forhandlinger i gang med yderligere virksomheder, heraf flere lokale.

— Vi vil sørge for at mulighederne i platformene spredes til applikationsudviklere, tjenesteudbydere og andre. Vi har en international horisont når vi søger partnere, men naturligvis ønsker vi at nærområdet er godt repræsenteret. Det er jo utrolig meget lettere når selskabet ligger 15 minutters gang væk, siger Ulf Richeberg, ansvarlig for det nye partnerprogram.

Ericsson Mobile Platforms, EMP, i Lund vil fra midten af februar blive mere tilgængeligt for eksterne udviklere. Her åbner selskabet […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.