torsdag 8 juni 2023

inloggad som

Jagten på skånsk marketingdirektør forsinkes

Ansættelsen af en direktør til Skånes nye marketingselskab trækker ud. Der er risiko for at den nye chef ikke når at tiltræde ved årsskiftet som planlagt.

To udvalgte kandidater er de seneste uger blevet undersøgt nærmere ved hjælp af et personaleudvælgelsesfirma. Mere dybtgående interviews og referencetagninger er blevet gennemført, og et forslag skulle have været klart i mandags. Resultatet blev i stedet at arbejdet begynder forfra med fire nye navne. Alle fire er mænd.

Tidligst i midten af oktober kan et forslag være klart. Derefter træffes beslutningen af bestyrelsen i marketingselskabet, som ejes af Region Skåne og Kommunförbundet Skåne. Med tanke på opsigelsesvarsler hos nuværende arbejdsgivere, er der stor risiko for at direktørstolen stadig står tom efter nytår når selskabet skal til at starte aktiviteterne op.

Ansættelsen af en direktør til Skånes nye marketingselskab trækker ud. Der er risiko for at den nye chef ikke når […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


Vårt stora arkiv är ett unikt dokument över Öresundsregionens näringsliv

Samarbetspartners

Castellum
Zacco
pwc
Hypergene
Sparbanken Skåne
Lindahl