tisdag 23 april 2024

inloggad som

Ny udfordrer til Post Danmark klar i København

Den internationale franchisekæde Mail Boxes Etc planlægger at åbne sin første butik i Danmark i november eller december. Den skal være placeret i det centrale København.

Franchisetager for det danske marked bliver logistikvirksomheden Dan’x A/S – Day and Night Express Distribution. Selskabet vil åbne en første pilotbutik i eget regi og skal derefter stå for licensiering af lokale franchisetagere på det danske marked.

Mail Boxes Etc har over 4.500 butikker i mere end 70 lande verden over. Konceptet kan sammenlignes med nærbutikker for små og mellemstore virksomheder, og sidste år omsatte gruppen for 12 milliarder danske kroner. I butikkerne findes blandt andet postbokse, kopiering, kontorartikler og pakkeservice.

Moderorganisationen i USA, hvor hovedparten af butikkerne findes, ejes af UPS.

Den internationale franchisekæde Mail Boxes Etc planlægger at åbne sin første butik i Danmark i november eller december. Den skal […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad