tisdag 25 juni 2024

inloggad som

Otte personer slås om direktørposten for skånsk markedsføring

Otte udvalgte personer interviewes i disse dage til stillingen som adm. dir. for Region Skånes og Kommunförbundet Skånes nye satsning på et fælles markedsføringsselskab for både turisme og erhvervsliv.

De otte er udvalgt blandt i alt 73 ansøgere. Målet er at finde frem til 2-3 kandidater der skal undersøges nærmere de kommende uger for mod slutningen af måneden at fremlægge et forslag til bestyrelsen for det nye markedsføringsselskab.

Projektet indebærer en sammenlægning af Skånes Turistråd og Region Skånes afdeling for investeringsfremmende tiltag inden for erhvervslivet. Det nye selskab, som endnu ikke har noget navn, vil sandsynligvis få til huse i Region Skånes nye lokaler ved Stortorget i Malmö.

Otte udvalgte personer interviewes i disse dage til stillingen som adm. dir. for Region Skånes og Kommunförbundet Skånes nye satsning […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.