tisdag 25 juni 2024

inloggad som

IT Providers Malmöbureau Retention gået konkurs

CRM-bureauet Retention i Malmö, med venturekapitalselskabet IT Provider som hovedfinancier, er gået konkurs. Trods store kunder som FöreningsSparbanken, SCA, MTHS Entreprenør A/S og Kinnarps er det ikke lykkedes at gøre virksomheden rentabel. Også inden for mediebranchen har Retention haft succes med kunder som Göteborgs-Posten, Berlingske Tidende og Sydsvenskan.

— Vi har et forretningskoncept som i grunden er sundt. Siden vi startede med at bearbejde markedet i efteråret 2000 har vi skaffet godt 30 kunder. Men de krav der blive stillet til os om kraftig ekspansion betød alt for høje omstillingsomkostninger, siger adm. dir. Mats Lind.

Foruden hovedkontoret i Malmö har selskabet filialer i Stockholm, Göteborg og København. Da det gik højest havde Retention 35 ansatte, men på det sidste har man skåret ned på aktiviteterne. På tidspunktet for konkursen var der godt ti ansatte.

Der er planer om en fortsættelse, men i hvilken form er det endnu for tidligt at sige.

CRM-bureauet Retention i Malmö, med venturekapitalselskabet IT Provider som hovedfinancier, er gået konkurs. Trods store kunder som FöreningsSparbanken, SCA, MTHS […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Hon sätter 1 miljard i rullning

    Det tog ett år, men nu har klimatinvesteringsfonden Pale Blue Dot börjat investera i sin andra fond. 1 miljard kronor väntar på att finna rätt adresser i hela världen i form av såddkapital till startups som jobbar klimatsmart. Heidi Lindvall, partner och en av fondens grundare, berättar för Rapidus.

  • Miljardavtalet sprack

    Bioteknikföretaget Aqilions samarbetsavtal med läkemedelsjätten Merck avslutas. Av avtalet som hade potential att ge Aqilion 10 miljarder kronor, blir alltså intet.