lördag 20 april 2024

inloggad som

Alcatel åbner nordisk 3G-center i Malmö

Telekomgiganten Alcatel har valgt Malmö til etablering af et kommercielt centrum i Norden omkring tredje generation mobiltelefoni. Ifølge Rapidus’ oplysninger er valget af stedet en direkte følge af at mobiloperatøren Orange har valgt Malmö til sit svenske hovedkontor. Orange har Alcatel som leverandør af infrastruktur til det svenske 3G-net.

På onsdag præsenteres anlægget for første gang officielt af Marc Rouanne, direktør for Alcatels Mobile Networks Division. Ifølge Mette Rendtorff, kommunikationschef hos Alcatel i Norden, er det det andet anlæg af sin art i Europa, og forhåndsinteressen er stor også fra udenlandske journalister. Blandt andet kommer en halv snes finans- og teknikjournalister fra London.

På centret skal kunder, samarbejdspartnere og andre forretningsforbindelser kunne afprøve et 3G-net i fuld drift.

Alcatel har opbygget virksomheden i Malmö, som indtil videre går under arbejdsnavnet Alcatel Commercial Network Centre, gennem et stykke tid og har i dag omkring 20 personer på plads. I de kommende to år forventes arbejdsstyrken at vokse til 60 personer.

Alcatel har omkring 400 personer ansat i Norden.

Telekomgiganten Alcatel har valgt Malmö til etablering af et kommercielt centrum i Norden omkring tredje generation mobiltelefoni. Ifølge Rapidus’ oplysninger […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • Svensk scampi i Lejonkulan

    Veckans avsnitt av podden Lejonkulan gästas av bolaget Cresponix som ska odla hållbar scampi i Sverige. Det är första gången Jan Dahlqvist bjuder in ett bolag helt utan Skånekopplingar.