söndag 26 maj 2024

inloggad som

Semcon-chef ny i Malmö högskolas bestyrelse

Jonas Arvidsson, vicedirektør i konsulentfirmaet Semcon, efterfølger Sigmas grundlægger Dan Olofsson i Malmö högskolas bestyrelse.

Arvidsson er dr. tech. og har været kontorchef for Sveriges Tekniska Attachéer i London. Der undersøgte han hvordan den akademiske verden bør samarbejde med erhvervslivet. Han mener at Sverige er langt bagud i forhold til mange andre europæiske lande på dette område og håber med sine erfaringer at kunne bidrage til bestyrelsesarbejdet i Malmö högskola.

Jonas Arvidsson, vicedirektør i konsulentfirmaet Semcon, efterfølger Sigmas grundlægger Dan Olofsson i Malmö högskolas bestyrelse. Arvidsson er dr. tech. og […]


För att läsa resten av artikeln behöver du
vara prenumerant och inloggad


  • De tar bank-ID ut i världen

    Skaparna av vårt svenska bank-ID vill föra ut lösningen globalt. Malmöbolaget Covr Security lanserar nu sitt ID-system i Bangkok Bank i Thailand. Men vägen dit har varit lång och bolagets omsättning är fortfarande blygsam.

  • Sportbetting blev träpaneler

    Att ett tvillingpar som ägnat sig åt sportbetting skulle satsa på akustiska träpaneler var en högoddsare. Men det blev en succé och bolaget Wood on Wall i Helsingborg hoppas nå 100 Mkr i försäljning inom bara några år.

  • Freedrum ur takt igen

    Malmöbolaget Freedrum Studios har fått en ansökan om företagsrekonstruktion godkänd i tingsrätten. Det är inte första gången bolaget är i ekonomisk knipa.